ازدواج و اشتغال مهمترین دغدغه دختران ماست که باید در سیاستهای کلان و همچنین در سطح استان زمینه و بستر مناسب جهت رفع این مشکلات فراهم شود.
شمال نیوز: مدیرکل امور بانوان و خانواده خوزستان گفت: ازدواج و اشتغال مهمترین دغدغه دختران ماست که باید در سیاستهای کلان و همچنین در سطح استان زمینه و بستر مناسب جهت رفع این مشکلات فراهم شود.
سیده فرانک موسوی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ضروری است در مورد ارتقای جایگاه دختران در جامعه به طور ریشهای عمل کرد، زیرا اشکالاتی که اکنون در این زمینه وجود دارد، در مسائل فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و غیره ریشه دارند.
وی ادامه داد: مشکلات و معضلاتی که در رابطه با دختران وجود دارد، به این دلیل است نتوانستهایم الگوهای اسلامی را در میان جامعه خوب معرفی کنیم و اکنون دچار بحران هستیم، بنابراین نخستین گام که باید در این بخش برداشته شود، برنامهریزی عملی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی برای حل مشکلات دختران در استان است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده خوزستان افزود: مشکلات اقتصادی موجب شده دختران علاقمند شوند که شاغل باشند اما از طرفی به دلیل مشکلات اشتغال در جامعه، همه دختران علاقمند نمیتوانند به خوبی شاغل شوند و از طرف دیگر نیز دختران مایلند استقلال مالی داشته باشند.
موسوی گفت: ضروری است در سیاستهای کلان و کشوری و سپس استانی، هر جا که اشتغال ایجاد میکنیم، نقش جنسیت زنان و دختران را هم مدنظر قرار دهیم. همچنین باید در همه کارگروههای اشتغال به خانمها توجه شود زیرا زن نیز باید سهمی در اشتغال و اداره کردن جامعه داشته باشد، ضمن اینکه باید از نظر اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی زمینه برای ازدواج دختران فراهم شود و لازمه این روند، تغییر نگرشها نسبت به زندگی و دوری از تجملات در موضوع ازدواج است.
وی درباره جایگاه دختران در جامعه ادامه داد: دختران ما در عرصههای مختلف نشان دادهاند که توانایی و ظرفیت لازم در انجام کارها و رسیدن به جایگاههای بالا در جامعه را دارند. همچنان که میبینید در کنکور بیش از 60 درصد کرسیهای دانشگاهها به دختران اختصاص پیدا کرده است. همچنین در سطح استان نیز، جایگاه علمی و فرهنگی دختران خوزستانی رو به ارتقاست و با زمینههایی که برای دختران فراهم شده همچنان در حال رشد هستند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده خوزستان در خصوص نحوه برخورد با آسیبهای اجتماعی پیش روی دختران اظهار کرد: در این زمینه باید زیربنایی فکر و عمل کرد. برای اینکه جامعه به سمت سوی یک جامعه اسلامی ایرانی پیش برود و دختران ما ویژگیهای یک دختر مسلمان ایرانی را داشته باشد، باید روی چند برنامه به خوبی کار کنیم؛ یکی از اقدامات این است که سعی کنیم در گرایشها و اعتقادات مذهبی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دختران آنچنان تاثیرگذار باشیم که گرایشهای آنان به سوی الگو و ویژگیهای دختران مسلمان سوق پیدا کند. دومین اقدام این است که به گونهای برنامهریزی کرده و این برنامه را عملیاتی کنیم که تفاوتهایی در رفتار و هنجارهای فکری و فرهنگی آنها ایجاد شود؛ اگر بتوانیم این تفاوتها را ایجاد کنیم، قطعا در موضوع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در حوزه دختران به خوبی پیش خواهیم رفت.
موسوی گفت: چنانچه حفظ حرکت پدر و مادر، مسئول بودن در مقابل والدین و عفت و حیا را در رفتار دختران خود در خانواده و جامعه ببینیم، برنامهریزیهای خود را تاثیرگذار میدانیم و اگر بتوانیم این رفتارها را در دختران نسل جوانمان نهادینه و گرایشها و اعتقادات مذهبی آنها را تقویت کنیم، به سمت هدف مورد نظر خود در این زمینه گام برداشتهایم.
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();